(FOTO) Në cilin aeroport do të ndalet aeroplani?

0
213
Në cilin aeroport do të ndalet aeroplani?

Në cilin aeroport do të ndalet aeroplani?

Zonja dhe zotërinj, vëmendje, vëmendje!

Do të doja t’ju pyesja se në cilin aeroport do të ndalej aeroplani? Janë pesë sosh. Që të gjithë janë pothuajse në gjendje të mirë. Janë të njëjtë. Pesëneq. Qëllojani dhe na tregoni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here