Mbaje në mend këtë frizurë! Së shpejti do të përhapet…

0
331
Mbaje në mend këtë frizurë! Së shpejti do të përhapet...

I nderuari lexues/e nderuar lexuese, shumë gjëra kur janë përhapur për herë të parë, duke qenë se kanë qenë katastrofale, kemi thënë se nuk ka gjasa të përhapet tutje, mirëpo pastaj kanë marrë dhenë.

A nuk ju duket i njëjtë ky rast me këtë frizurë?

Mbajeni në mend datën e sotme dhe diskutojmë pas ca vitesh apo muajsh…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here