Kjo fotografi ka një enigmë, ja disa shpjegime

0
797
Kjo fotografi ka një enigmë, ja disa shpjegime

Mos e shiko foton pa e lexuar këtë shpjegim. Ky shpjegim do të ndihmojë ssadopak të gjesh se çfarë po ndodh.

Lexues i nderuar, në këtë fotografi ka një enigmë që rrallëkush po arrin ta zbulojë se çfarë po fshihet. Në të, dukshëm janë pesë femra, të gjitha janë të veshura me fustan dhe kanë nga një çantë.

Tutje, të gjitha janë të veshura me fustan elegant dhe kanë të rregulluara flokët si për ndonjë rast special.

E tani është radha ta shikosh foton!

A e shikove?

Shikoje para se të shkosh më poshtë!

E, tani, po qe se e ke shikuar, dhe nëse ende nuk e ke zbuluar enigmën, ja çfarë mund të jetë:

Vajza e mesme nuk ka çantë. Ka diç tjetër. Tani shikoje edhe një herë dhe bindu! 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here