Shërbimet

0
226

Shërbimet është faqja ku autori dhe përkthyesi i blogut Arsim Jonuzi i paraqet shërbimet profesionale që i kryen për konsumatorët potencialë.


  1. Përkthime, redaktime dhe lekturime për shqip, maqedonisht dhe anglisht.
  2. Kurse anglisht dhe maqedonisht.
  3. Ndihmim për të fituar para. Për më tepër, kliko në këtë link:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here