(VIDEO) Albin Kurti betohet në Kuran, madje me gjithë zemër?

0
909
(VIDEO) Albnin Kurti betohet në Kuran, madje me gjithë zemër

Kush do të thoshte që do të vijë dita që Albin Kurti do të betohet në Kuran? Ai, në një miting partiak, e përdredh pak zërin, si rrallëherë, dhe thotë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here