(VIDEO) Të gjitha nënat, po edhe baballarët duhet ta shohin këtë mënyrë se si qetësohet bebja që qan!

0
250
doktori1

Të nderuar lexues të blogut tonë dhe tuaj, kjo mund të jetë një nga gjërat që prindërit e rinj do të dëshironin më shumë se gjithçka: sekretin për të qetësuar një bebe që qan gjatë gjithë kohës.

Pediatri amerikan, Robert C Hamilton rrëfen se ka zbuluar një mënyrë gati magjike se si mund të mbahet një bebe në mënyrë që ai të pushojë menjëherë së qari.

Dr. Hamilton e shpërndau në You Tube videon ku tregon pozicionin se si duhet mbajtur bebi për t’u qetësuar dhe brenda një kohe të shkurtër mori miliona klikime…

Ja videoja:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here