Wednesday, July 18, 2018
Në cilin aeroport do të ndalet aeroplani?

(FOTO) Në cilin aeroport do të ndalet aeroplani?

Në cilin aeroport do të ndalet aeroplani? Zonja dhe zotërinj, vëmendje, vëmendje! Do të doja t'ju pyesja se në cilin aeroport do të ndalej aeroplani? Janë...
Kjo fotografi ka një enigmë, ja disa shpjegime

Kjo fotografi ka një enigmë, ja disa shpjegime

Mos e shiko foton pa e lexuar këtë shpjegim. Ky shpjegim do të ndihmojë ssadopak të gjesh se çfarë po ndodh. Lexues i nderuar, në...
satira

Satira

SATIRA 1 – 3 gusht 2015 Për momentin jam në një gazmend. Kishte thirrur një këndes për të bërë muzikë dhe ai, në hapje të...