Wednesday, July 18, 2018
(VIDEO) Albnin Kurti betohet në Kuran, madje me gjithë zemër

(VIDEO) Albin Kurti betohet në Kuran, madje me gjithë zemër?

Kush do të thoshte që do të vijë dita që Albin Kurti do të betohet në Kuran? Ai, në një miting partiak, e përdredh...
diskutimet

Diskutimet

Diskutimet është faqja ku autori i blogut Arsim Jonuzi shfaq diskutime, gjegjësisht trajtesa, shpjegime e tëhollime të ndryshme. Diskutimi 1 nga rubrika ‘Diskutimet’ – zgjidh...

Shërbimet

Shërbimet është faqja ku autori dhe përkthyesi i blogut Arsim Jonuzi i paraqet shërbimet profesionale që i kryen për konsumatorët potencialë. Përkthime, redaktime dhe...

Temë për debat

Të nderuar lexues, në rubrikën "Temë për debat" do të shqyrtojmë së bashku çështje që duan përgjigje. Bashkëngjituni në këtë karvan për të gjetur...