Wednesday, July 18, 2018
Doli në qarkullim libri “Bëhu Hadixhja e tij!”

Doli në qarkullim libri “Bëhu Hadixhja e tij!”

Më shumë të dhëna rreth librit: Titulli i librit: Bëhu Hadixhja e tij! Përktheu nga boshnjakishtja: Nig’jar Bajrami-Hoti Redaktor profesional: Bedri Lika Redaktor: Rafet Zaimi Redaktor gjuhësor: Arsim Jonuzi Redaktor...
Doli në qarkullim libri “Shushurimë zemre”

Doli në qarkullim libri “Shushurimë zemre”

Më shumë të dhëna rreth librit: Titulli i librit: Shushurimë zemre Autor: Elma Bojaxhiu Recensentë: Shqipe Palloshi & Nexhat Ibrahimi Lektor: Arsim Jonuzi Korrektor: Agim Abazi Ballina & radhitja kompjuterike:...
Doli në qarkullim libri “Fshije lotin dhe gëzoju jetës!”

Doli në qarkullim libri “Fshije lotin dhe gëzoju jetës!”

Më shumë të dhëna rreth librit: Titulli i librit: Fshije lotin dhe gëzoju jetës! Autor: Agron Islami Recensent: Mirsim Maliqi Redaktor gjuhësor: Arsim Jonuzi Faqosja: Besnik Hamiti Ballina: Dorlir Kraja Boton:...
Doli në qarkullim libri “Krahë të bardhë”

Doli në qarkullim libri “Krahë të bardhë”

Më shumë të dhëna rreth librit: Titulli i librit: Krahë të bardhë Autor: Shaha Hyseni Redaktor: Arsim Jonuzi Lektor: Arsim Jonuzi Redaktor teknik: Naser Fera Botues: Focus Print Përgatitja kompjuterike: Focus...
Doli në qarkullim libri “Deritashografi – gjurma e parë”

Doli në qarkullim libri “Deritashografi – gjurma e parë”

TË DHËNA RRETH LIBRIT Titulli i librit: Deritashografi – gjurma e parë (2009-2013) Autor: Arsim Jonuzi Kryerecensent: Dr. Sevdail Demiri Recensentë:    Fitim Ilazi (esetë)                         Lumnije Rexhepi (monologjet)                        ...
Doli në qarkullim libri “Pyetje dhe përgjigje islame”

Doli në qarkullim libri “Pyetje dhe përgjigje islame”

Më shumë të dhëna rreth librit: Titulli i librit: Pyetje dhe përgjigje islame Autor: Jusuf Zimeri Redaktor: Mehas Alija Recensent: mr. Taxhedin Bislimi Lektorë: Ahmed Ramadani & Arsim Jonuzi Botues:...
Doli në qarkullim libri “Shtrati i lules”

Doli në qarkullim libri “Shtrati i lules”

“Shkrimtari kërkon rubrika e rubrika për t’i paraqitur kështu mendimet e veta në letër. Sërish ballafaqohet me dukurinë e pamjaftueshmërisë. Mendon se duhet davaritur...
Nëse je pishman

Nëse je pishman

Videoja e këngës më të re. Këto janë të dhënat:   Titulli: Nëse je pishman Autor: Arsim Jonuzi Interpreton: Imri Murati Melodia: Red on Pictures Producent: Jehona Production https://www.youtube.com/watch?v=VsbI1Q1F8Zk 30.06.2014
Doli në qarkullim libri “Fluturime poetike”

Doli në qarkullim libri “Fluturime poetike”

Më shumë të dhëna rreth librit: Titulli i librit: Fluturime poetike Autor: Shqipe Palloshi Recensent: Puntorie Muça-Ziba Redaktor: Arsim Jonuzi Kopertina: Jusuf Saliu Donator: Komuna e Çairit Botues: Asociacioni për Afirmimin...
Doli në qarkullim libri “Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit”

Doli në qarkullim libri “Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit”

Besimi në Ditën e Gjykimit është një nga bazat dhe shtyllat e besimit islam. Ajo është dita kur të gjithë marrim shpërblimin dhe dënimin...