Wednesday, July 18, 2018
Kjo video e shkurtër do t'ju frymëzojë për të rënë në peshë!

Kjo video e shkurtër do t’ju frymëzojë për të rënë në peshë!

Të nderuar lexues, nëse nuk do t'ju frymëzojë kjo video, atëherë nuk e di çfarë tjetër do t'ju frymëzojë. Në këtë video shihet një njeri...
Tetë këshilla suksesi nga Riçard Brenson

Tetë këshilla suksesi nga Riçard Brenson

Bilioneri anglez Riçard Brenson është sipërmarrësi i vetëm që në tetë industri të ndryshme ka arritur të krijojë kompani në vlerë prej 8 bilion...
12 ligje të papërhapura të Karmës

12 ligje të papërhapura të Karmës

12 ligje të papërhapura të Karmës Çfarë është Karma? Karma është fjalë e përpunuar për fjalën “veprim”. Është barasvlerëse me Ligjin e Tretë të Njutnit...
7 fshehtësi të suksesit

7 fshehtësi të suksesit

Këto fshehtësi suksesi i gjeta në vetë dhomën time:   Tavani më tha: SYNO LART! Tharësja e flokëve më tha: JI GJAKFTOHTË! Ora më tha: ÇDO MINUTË ËSHTË...
10 gjëra që i bëjnë njerëzit e suksesshëm

10 gjëra që i bëjnë njerëzit e suksesshëm

Gjithnjë do t’i kesh rezultatet e njëjta përderisa i bën punët që i bëjnë të tjerët. Asnjëherë nuk do të kërcesh ashtu kot e...
Pesë ide të mëdha për t’u bërë njeri më i fortë

Pesë ide të mëdha për t’u bërë njeri më i fortë

#1. Shfaqjua mendjen njerëzve që kanë mendime më të mëdha se tuat e si rrjedhojë mendimet në mënyrë automatike do të të bëhen më...
Ji i mirë dhe bëj mirë!

Ji i mirë dhe bëj mirë!

Kur zogu është i gjallë, ha milingona. Kur të vdesë zogu, milingonat hanë zogun. Koha dhe rrethanat mund të ndryshojnë në çdo kohë. Ndaj, mos...
Gjashtë të verbrit dhe elefanti

Gjashtë të verbrit dhe elefanti

Njëherë në një fshat jetonin gjashtë të verbër. Një ditë fshatarët u thanë: “O ju njerëz, ka një elefant në fshat sot.” Ata nuk kishin...
Çfarë mësova në jetë?

Çfarë mësova në jetë?

Në jetë mësova se nuk ka rëndësi se sa i mirë është një njeri ndaj teje, ndonjëherë mund të të lëndojë dhe për këtë...
Pse ndonjëherë nuk kemi sukses në jetë?

Pse ndonjëherë nuk kemi sukses në jetë?

Është tragjedi jetësore e disa njerëzve kur mundohen të bëjnë diç, më së miri që dinë dhe në fund – nuk korrin sukses. Analizoji...