BOTIMET

Botimet autoriale

3. Doli në qarkullim botimi i dytë i librit “Deritashografi – gjurma e parë” – 16.09.2016
2. Doli në qarkullim libri “Deritashografi – gjurma e parë” – 26.05.2015
1. Doli në qarkullim libri “Arthyerje” – 31.05.2013


Botimet e përkthyera

5. Doli në qarkullim libri “Lamtumirë stresim, mirë se vjen qetësim!” – 04.06.2013
4. Doli në qarkullim libri “Kodi social dhe moral në Islam” – 03.06.2013
3. Doli në qarkullim libri “Norma rreth shkurorëzimit” – 06.12.2012
2. Doli në qarkullim libërthi elektronik “101 ide biznesore për sipërmarrës” – 01.10.2012
1. Doli në qarkullim libri “Rrëfime islame në psikoterapi” – 25.05.2012


Botimet e recensuara

2. Doli në qarkullim libri “Perla butësie” – 02.01.2014
1. Doli në qarkullim libri “Heshtje në hijen e kohës” – 23.12.2013


Botimet e redaktuara

2. Doli në qarkullim libri “Krahë të bardhë” – 27.05.2015
1. Doli në qarkullim libri “Fluturime poetike” – 27.03.2014


Botimet e lekturuara

 

13. Doli në qarkullim libri “Jam gjallë” – 10.09.2015
12. Doli në qarkullim libri “Bëhu Hadixhja e tij!” – 04.09.2015
11. Doli në qarkullim libri “Shushurimë zemre” – 14.08.2015
10. Doli në qarkullim libri “Fshije lotin dhe gëzoju jetës!” – 05.06.2015
9. Doli në qarkullim libri “Krahë të bardhë” – 27.05.2015
8. Doli në qarkullim libri “Pyetje dhe përgjigje islame” (Jusuf Zimeri) – 13.12.2014
7. Doli në qarkullim libri “Shtrati i lules” – 09.08.2014
6. Doli në qarkullim libri “Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit” – 08.03.2014
5. Doli në qarkullim libri “Monumentet historike dhe islame në Medine” – 01.11.2013
4. Doli në qarkullim libri “Kjo fe” – 02.08.2013
3. Doli në qarkullim libri “Strategji të të menduarit” – 02.04.2013
2. Doli në qarkullim libri “Rrjedhat ekonomike në fshatin Llojan” – 21.03.2013
1. Doli në qarkullim libri “Krimi ekonomik” – 11.10.2012